free web stats

Техниката на сърфиста 2: Пътешествието продължава


Линк към събитието тук.

Пътешественикът и фотограф Иван Панкев ще продължи разказа си за своето странстване из Южна Америка като този път ще ни отведе в Еквадор и Колумбия. От него ще научите лесно ли е човек да си тръгне от най-големия град без сухопътна връзка в света, къде се намира средата на земята, кой е първият град, включен в Списъка на ЮНЕСКО на световното културно и природно наследство и кой цвят може да бъде описан единствено като карибско синьо.

Освен това Иван ще сподели какво „животно“ е това мангровата гора, на колко се е разминал от изригването на един вулкан, има ли туристи в контролираните от ФАРК територии, колко медицински работника са необходими, за да се извади един кърлеж, и колко ножа – за да се открадне един фотоапарат.

В допълнение ще се повозите 1500 км. с лодки из басейна на най-пълноводната река на планената – Амазонка, ще се разходите из националния парк Кахас, обхващащ 252 езера, ще кръстосвате из калдъръмените улички на запазени колониални градове, ще се излежавате на слънце на невероятни пясъчни плажове, ще се дивите на сапфирени кратерни лагуни и ще погледнете от Фуя Фуя.

Заповядайте!

МЯСТО: ДОМ НА КИНОТО

ДАТА: 20 Април 2016

НАЧАЛЕН ЧАС: 19 часа


Leave a comment

Comments are closed.


Close