free web stats

Техниката на сърфиста: По вълните на едно южноамериканско пътешествие


Линк към събитието тук.

Имаме удоволствието отново да се пренесем на широко в Дом на киното, заедно с добре познатият ни пътешественик и фотограф Иван Панкев, който ще ни разкаже за първата половина от своето 5 месечно странстване из Южна Америка /Аржентина, Уругвай, Перу и Боливия/.

От него ще научите какви хора качват стопаджии в Аржентина, какво интересно има в Уругвай, колко разреден е наистина въздухът над 6000 м. и има ли живот по Амазонка.

Ще разберете колко цвята има Хълма на седемте цвята, колко солена е третата по големина солна равнина на земята, къде е най-красивата пясъчна пустиня на континента, отплащат ли се трекинг усилията в Андите и колко хора живеят в най-многолюдния град без сухопътна връзка в света.

Освен това Иван ще сподели какви са рисковете да спиш без разрешение в чужда частна собственост, защо е „подарил 70 долара на Робърт де Ниро“, колко са му платили „да държи един кол“ и как се е стигнало до размахването на камъни с местен овчар.

И, ако всичко това не ви се е сторило достатъчно интересно, ще чуете за едно пътуване от 2500 км. из басейна на Реката на Амазонките с товарни лодки и моторни канута и кога всъщност потеглят лодките, отплаващи „mañana“.

Заповядайте да се гмурнете в първата половина от неговото пътешествие и да се подготвим за втората, за която той ще ни разкаже на пролет

МЯСТО: ДОМ НА КИНОТО

ДАТА: 3 ФЕВРУАРИ 2016

НАЧАЛЕН ЧАС: 19 ЧАСА


Leave a comment

Comments are closed.


Close