free web stats

Презентация: От другата страна – 4000 км. на стоп из Нова Зеландия


 

Линк към Фейсбук събитието – тук.

Здравейте, любители на приключенията!
Казвам се Иван Панкев и в последните години следвам мечтата си да пътешествам с раница и фотоапарат. Каня ви на един разказ за поредното ми странстване, този път 2 месеца със съпругата ми из най-отдалеченото от България място на света – Нова Зеландия.

Ще узнаете лесно ли се изминават 4 000 км. на авто-стоп из Средната земя, ще бродите из Мордор и ще обиколите Съдбовния връх.

Ще се поизпотите от множество преходи с обща дължина над 600 км. и почти 24 000 м. положителна денивелация сред многообразната местната природа – повсеместната джунгла, вулканичната пустиня на вр. Руапеху, множеството ледници на Западното крайбрежие, брулените от вятъра фиорди на Саутланд, покритите с тучна зеленина долини, лишеният от растителност високопланински камънак, …

Ще плувате с делфините на Хектор – най-малките и най-редки морски делфини в света, ще се клатушкате с жълтооки пингвини – най-редкият вид пингвини на Земята, ще се закачате с общителните кеа – единственият в света планински папагал и ще пазите багажа си от любопитните уека – ендемични за страната.

И за да бъде изживяването пълно, ще проведете многобройни интригуващи разговори с местни жители, някои завършили с покана за пренощуване в техния дом.

МЯСТО: КИНО „ВЛАЙКОВА“

ДАТА: 19 април 2018 г.

НАЧАЛЕН ЧАС: 20:00 ч.

БИЛЕТИ: 5 лв.

Билети ще можете да закупите на място преди началото на самото събитие на входа на залата.

Билети не се продават на касата на кино „Влайкова“.


Close