free web stats

Презентация: На изток – в нощ, на запад – в ден


Линк към Фейсбук събитието – тук.

Здравейте, любители на приключенията!

Казвам се Иван Панкев и в последните години следвам мечтата си да пътешествам с раница и фотоапарат. Каня ви на един разказ за поредното ми странстване, този път 5 месеца по стъпките на Александър из древните Кария, Ликия, Памфилия, Киликия, Колхида и Персия.

Ще чуете за умората на Ликийския път (520 км. трекинг), снежната буря на вр. Казбек (5047 м.), убийствената жега на о-в Кешм (50°С, 100% влажност) и невероятното източно гостоприемство (десетки чаши чай).

Ще се разходите из „Половината свят“, ще преминете през входа към Ада, ще видите къде е заседнал Ноевият ковчег и ще се изкачите до прикования Прометей.

Ще разберете къде децата обичат терористи, къде замерят чужденците с камъни и къде им вадят нож.

Ще узнаете къде местните закусват с водка, как изглежда 100-хиляден град, сринат до основи, кои са арменските Стоунхендж и Ватикана и от къде произхождат викингите.

Ще нощувате в градски парк, в джамия, сред руините на средновековен манастир, заключени в магазин, край жп-линия на 2 м. от преминаващите влакове, пред полицейски участък и ще разполагате с къща с климатик, докато домакините нощуват на одеяло пред прага.

И всичко това пеш или на стоп в Mini Cooper, в каросерията на пикап, в камион, в трактор, в ремарке, в такси, в полицейска патрулка, че дори и на покрива на цистерна за вода, но никога в самолет, автобус или дори влак.

МЯСТО: КИНО „ВЛАЙКОВА“

ДАТА: 09 март 2017 г.

НАЧАЛЕН ЧАС: 20:00 ч.

БИЛЕТИ: 5 лв.

Билети ще можете да закупите на място преди началото на самото събитие на входа на залата.

Билети не се продават на касата на кино „Влайкова“!


Close